About Us

De Hamer Beton

Bouw
100 - 1,000+ werknemers

De Hamer Beton

Bouw
100 - 1,000+ werknemers
Over
De Hamer Beton

De Hamer Beton is in 1938 opgericht en heeft 150 medewerkers in vaste dienst, verdeeld over de locaties in Nijmegen, Heumen en Waspik. Het bedrijf is ISO-gecertificeerd en beschikt over een veelheid aan KOMO-certificaten op haar producten. Daarmee toont De Hamer aan niet alleen te beschikken over een strak geregisseerde, klantgerichte organisatie, maar ook over producten die zowel voldoen aan de Europese normen, de Nederlandse wettelijke eisen van Bouw- en Bouwstoffenbesluit als aan de eisen van de markt. De Hamer biedt dan ook meer dan standaard producten alleen. Het bedrijf onderscheidt zich door te luisteren naar de vragen uit de markt en is in staat daarop in te spelen met een veelheid aan kwaliteitsproducten waarvan er diverse uniek zijn in Nederland.

De Hamer is continu bezig om bedrijfsprocessen zowel intern als extern te optimaliseren en te verbeteren, waardoor een proces bestaat uit waarde toevoegende activiteiten. Zo creëren zij bijvoorbeeld meerwaarde voor klanten door de samenwerking met bedrijven binnen de BTE Groep en met businesspartners in de ketens. De Hamer draagt bij aan de verduurzaming van de samenleving door het ontwikkelen en leveren van vernieuwende betonoplossingen.

Sterk service- en oplossingsgericht is De Hamer koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. Naast een breed productenpakket heeft De Hamer bekende merken zoals de Wascon® betontegel, de Aqua Mensurastone®, de VoegStone®, SilenTone®, Permeobuizen, Columbuizen® en de MetroMax® boorbuizen.

Zaken doen met De Hamer betekent: samen succesvol zijn in het realiseren van projecten.

Vacatures bij
De Hamer Beton
De Hamer Beton

Betonkunstenaar

Bouw
Full Time
Nijmegen

Wil je meer weten?

Neem dan vooral even contact op!