About Us

Voor werkgevers

Wat uw organisatie ook doet, in teamverband kunnen we u ondersteunen omtrent verschillende recruitmentvraagstukken. Is uw vraagstuk gericht op het vinden van één specialist of wenst u een plan voor meerdere medewerkers per jaar? Wij staan voor u klaar.

Recruitment ondersteuning

De naam zegt het al, met recruitment ondersteuning bieden we ondersteuning aan uw recruitment processen. Dit kan op traditionele wijze: met een recruiter van ons aan uw zijde. Maar ook met marketing kunnen we uw vacature breed bij de doelgroep onder de aandacht brengen. Totale ondersteuning, aangepast aan uw wensen en behoeften.

Recruitment-Team in overleg

Video vacatures

Met vacaturevideo's brengen we de vacature tot leven en gaan we een werkdag mee in de functie van de gezochte collega. Hiermee geven we een eerlijk en helder beeld over hoe de werkdag eruit ziet en kunnen uw medewerkers vertellen wat ze gaan doen.

Teamrol Assessments

Data driven assessments die onderbouwen welke mensen het beste in uw team past. Ook kunt u bij bestaande teams testen afnemen om te tweaken welke samenstelling het beste past.

Data driven assessments die onderbouwen welke mensen het beste in uw team past. Ook kunt u bij bestaande teams testen afnemen om te tweaken welke samenstelling het beste past.

Vacature makelaar

Breng uw posities onder de aandacht bij de juiste doelgroep. Met ons netwerk en marketingtools kunnen wij uw functies gericht onder de aandacht brengen. Samen gaan we opzoek naar de doelgroep en zullen we uw merk bij hen onder de aandacht brengen. 

Vacature optimalisatie

Boek maximaal resultaat met uw vacatures. Naast het hebben van een leuke functie is het ook belangrijk dat de functie op een juiste manier geschreven wordt en deze goed door zoekmachines kan worden geïndexeerd.

Wil je meer weten?

Neem dan vooral even contact op!