About Us

Het verhaal achter Recruitment Team

Het begon allemaal vanuit de wens om meer te willen bieden dan alleen de juiste match. Recruitment Team kijkt verder dan alleen de juiste werkervaring en vaardigheden van een kandidaat. Het ontwikkelingspotentieel en de intrinsieke motivatie van de persoon vinden wij minstens net zo belangrijk.

Daarom kijken we ook of de persoon past bij de kernwaarden van een organisatie. Dit doen we samen met onze partners zodat we de meest duurzame plaatsing creëren.

Kandidaten bieden we als zij dat wensen doorlopende carrière ondersteuning, want hoe meer mensen hun potentieel kunnen bereiken des te meer werkplezier en geluk de maatschappij zal hebben.

Voor de werkgever kijken we naar de recruitmentbehoefte, we kunnen traditioneel een enkele nieuwe collega werven maar als het nodig is kunnen we ook totaaloplossingen bieden die u nu en de komende jaren zal helpen met uw wervingsbehoefte. Meer weten? Maak kennis met ons team!

Ons Team

Het Recruitment-TeamRecruitment-Team in Zoetermeer

Onze filosofie

Icoon teamwork

Teamverband

Wij weten dat Recruitment ook in teamverband kan.

Icoon potentieel

Potentieel bereiken

Wij vinden het belangrijk dat eenieder zijn/haar potentieel kan bereiken.

icoon integriteit

Integriteit

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen, we werken transparant‍

Vinden van de juiste connectie

Recruitment-Team is niet vanuit een ‘gat in de markt’ gedachte ontstaan. Maar echt vanuit een drive om mensen als mensen te behandelen. Hier geloven wij heilig in. En we doen graag ons best om dit te bewijzen. Daag ons uit, dan doen wij dat ook bij jullie!

Wil je meer weten?

Neem dan vooral even contact op!